Over ons

Meubelmakerij Ceulemans werd in 2001 opgericht door de huidige zaakvoerder Wesley Ceulemans.

MEUBELMAKERIJ CEULEMANS uit Lier is de voorbije 15 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat voor het maken van tijdloze interieurs van hoogstaande kwaliteit. Samen met een team van 11 vakmensen verzorgen de zaakvoerders Wesley Ceulemans en Annelore Adriaensen de dagelijkse leiding van het bedrijf.

“Particulieren, bedrijven, architecten kunnen bij ons terecht voor kasten op maat voor in een badkamer, woonkamer, bureau en dressing tot de volledige inrichting van keuken, kantoor en winkel. Maar ook voor het leggen van parket of buitenschrijnwerkerij zoals een carport, gevelbekleding, daktimmer, ramen en deuren kunnen klanten bij ons terecht.

Bij nieuwbouw- & renovatieprojecten nemen wij graag de zorgen van planning en organisatie van de klant over. Hierbij werken we samen met een professioneel team bestaande uit o.a. een schilder, elektricien, loodgieter, bezetter en vloerder.”

Een modern tv-meubel of een volledige landelijke inrichting van een zaak, alle werken worden met dezelfde degelijkheid en oog voor detail uitgevoerd. De zaakvoerders staan garant voor een persoonlijke begeleiding van bij bespreking van de werken (stijl & materialen, kostprijs, uitvoeringstermijnen edm) tot de administratieve afhandeling.

U hebt steeds één aanspreekpunt en eerlijke communicatie en duidelijke afspraken zijn hierbij onontbeerlijk.

Bij goedkeuring van de offerte worden de werken uitgetekend en de meubels vervaardigd in eigen atelier door vakkundige schrijnwerkers. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen (massief hout, fineer, melamine, laminaat, mdf of Krion/Hi Macs) en een modern machinepark.

Je interieur vernieuwen of grote verbouwingswerken laten uitvoeren, doe je immers niet elk jaar!

Onze werkwijze

  • Ontmoeting
  • Concept & offerte
  • Creatie & uitvoering
  • Na-service

Tijdens de eerste ontmoeting bij ons in de showroom of bij u thuis draait alles om inventarisatie van uw wensen. Is Meubelmakerij Ceulemans de schrijnwerkerij die u zoekt? In het eerste gesprek luisteren we naar uw specifieke wensen en eisen van het meubel of het volledige interieur van uw woning/werkplek. Indien u reeds in het bezit bent van een bouwkundige tekening, foto’s,  ontwerpen en tekeningen van derden zoals architecten en projectinrichters of van uzelf, staan we al een stapje voor. Wanneer u een afspraak maakt zal vaak aan u al gevraagd worden of u beschikt over dergelijke documentatie en of u ze dan kan meenemen of reeds op voorhand doormailen zodat wij ze al even kunnen bekijken. Verder kan u reeds stalen bekijken, voorbeelden zien van reeds uitgevoerde werken en indien u wenst kan u ook steeds een kijkje nemen in ons atelier. U moet zich goed voelen bij de mensen aan wie u uw woning toevertrouwt.

Ook voor totaalprojecten kan u steeds bij ons terecht. Wij werken hierbij met een sterk team van onderaannemers bestaande uit een schilder, elektricien, vloerder, bezetter en loodgieter. De volledige verbouwing van uw interieur wordt dan geleid door 1 contactpersoon, namelijk Meubelmakerij Ceulemans. Dat bespaart u alvast heel wat kopzorgen en planning!

Op basis van de gemaakte afspraken maken wij een gedetailleerde gratis offerte zodat u een duidelijk beeld krijgt van de uit te voeren werken en een prijsindicatie. Deze offerte sturen wij u door per mail of via de post en dit uiterlijk tegen de 14e dag. Lukt ons dit niet wegens aanhoudende drukte, dan houden wij u steeds op de hoogte.

In een 2e gesprek, meestal bij ons op kantoor,  worden dan de puntjes op de ‘i’ gezet en overlopen we samen met u de gespecifieerde prijsopgave. Opmerkingen/aanpassingen van het ontwerp, bijkomende werken, materialen, uitvoeringstermijn, eventuele projectkortingen, e.d. komen dan aan bod.

Indien de offerte aan uw verwachtingen voldoet, keurt u deze goed en kunnen wij de werken inplannen.

Zodra alle gegevens bekend zijn starten we met de voorbereiding van uw project. Zaakvoerder Wesley Ceulemans komt de werken opmeten. De werkvoorbereider tekent alles technisch uit en maakt indien u wenst een 2D of 3D tekening. Beiden bestellen de nodige materialen en begeleiden de productie. Tijdens dit proces blijft Wesley Ceulemans uw aanspreekpunt! Door onze manier van werken zijn we in staat om eventuele knelpunten snel op te lossen. Het blijft echter wel belangrijk voor een vlotte en probleemloze productie om alle details in een vroeg stadium te kennen.

Wanneer alle materialen in ons bezit zijn, starten onze ervaren vakmensen het productieproces. De combinatie van goed opgeleide schrijnwerkers en een modern en uitgebreid machinepark zorgt voor mooi meubelwerk.

Vervolgens komen onze eigen mensen de meubels plaatsen bij u thuis. Dit volgens de afgesproken planning en op een professionele manier. Onze mensen staan bekend om hun vakkundig werk en het netjes achter laten van de werf.

Mondelinge reclame is nog steeds onze beste reclame! Na afloop van het project kan u nog steeds bij ons terecht met vragen en/of opmerkingen. Indien nodig komen onze vakmensen graag nog eens langs.

Uiteraard horen wij en eventuele toekomstige klanten graag wat u vond van de geleverde prestaties. Zo stelt u ons in staat om ons steeds te blijven verbeteren!

Uw referenties (op papier of mail) worden erg op prijs gesteld en per kwartaal wordt er 1 referentie geloot en deze klanten krijgen een mooie interieurbon van 100€ !

 

 

Getuigenissen van klanten