26
mei

Badkamermeubels op maat laten maken bij Ceulemans

Ben je het beu dat je badkamerkast niet genoeg ruimte heeft om al je verzorgingsproducten op bergen? Wil je liever twee wastafels in plaats van één? De oplossing: badkamermeubels op maat laten maken!

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het maken van badkamermeubels. Onze in-house meubelmakers en schrijnwerkers gaan graag aan de slag met jouw ideeën. Het resultaat: een badkamer op maat waar je tot rust komt en die volledig voldoet aan je eisen. Ontdek al onze mogelijkheden:

Landelijke badkamermeubels

badkamermeubel op maat landelijke badkamermeubels

Een landelijke badkamer kenmerkt zich door het gebruik van tegels, gordijnen en (onbewerkt) hout. Denk aan een houten kast in een neutrale kleur zoals wit of eiken wasbakken. Mensen durven de landelijke stijl al eens verwarren met ouderwets.

Niets is minder waar: Ook in landelijke badkamermeubels kan je veel kanten uit. Zo kan je voor de klassieke aanpak gaan of je badkamer toch een moderne toets meegeven of een combinatie van beiden. Ga daarom voor landelijke badkamermeubels op maat en bepaal zelf de kleuren (wit, beige, bruin, grijs…) en de materialen (eik, beuk, robinia, …) van jouw badkamer.

Modern badkamermeubel

badkamermeubel op maat modern badkamermeubel wit

Typisch aan een moderne badkamer is het simplistisch en strak design. Ben jij een less is more type en wil je een 100% moderne badkamer dan is een badkamermeubel op maat laten maken de oplossing. Zo vermijd je overbodige hoekjes en kantjes. Nog een voordeel aan een badkamermeubel op maat: je bepaalt zelf hoe dat meubel eruit ziet.

Wil je een hangende wastafel, een inloopdouche, een grote zwarte kast voor al je verzorgingsproducten? Aan jou de keuze! Eén ding is zeker, wie modern badkamermeubel zegt, zegt praktisch. Zo is het bijvoorbeeld geen overbodige luxe om naast je badkamer een dressing op maat te voorzien. Zo heb je al je kleren binnen handbereik na een uitgebreide douche of bad.

Vintage badkamermeubels

badkamermeubel op maat vintage badkamermeubels

Fan van de jaren 50, 60, 70 of 80 kortom hou je van retro. Dan wil je die stijl natuurlijk ook doortrekken in je badkamer. Als je denkt dat je voor de perfecte vintage badkamer alle lokale rommelmarkten moet afschuimen op zoek naar koopjes, dan heb je het mis. Laat je vintage badkamermeubels op maat maken. Zo ben je zeker dat moderne technieken en kwalitatief materiaal gebruikt worden. De meeste meubels in een retro badkamer worden gemaakt uit teak hout. Denk aan een houten vintage dressoir of een houten wastafel met grote spiegel.

Industrieel badkamermeubel

badkamermeubel op maat industrieel badkamermeubel industrieel

Bij een industriële badkamer staan robuuste en stoere badkamermeubels centraal. Daarvoor wordt doorgaans onbewerkt hout gebruikt. Zo is een kast of dressoir uit steigerhout niet abnormaal. Je hebt dus best wel wat ruimte nodig om zo’n robuuste meubels te kunnen zetten.

Heb je geen zee van ruimte, denk dan in de hoogte. Een staande kast kan een blikvanger zijn en zorgt voor genoeg opslagruimte. De houten badkamermeubels zorgen voor de juiste industriële sfeer. Maak het geheel compleet door metaal toe te voegen? Bijvoorbeeld de hendels van je kast in metaal of metalen poten onder je houten wastafel. Think big and bold.

Badkamermeubel op maat laten maken?

Heb je al een stijl in gedachten voor je badkamer? Weet je precies hoe je badkamermeubel op maat eruit moet zien of zit je toch nog met een paar vragen rond materiaal, afmetingen (hoogte, breedte, speciale hoeken en kantjes), prijs, enzovoort. Vul ons online contactformulier in, wij beantwoorden graag al je vragen.