16
apr

Ontdek de mogelijkheden van kasten op maat

Wil je jouw beschikbare opbergruimte optimaal benutten, wil je meer berging in huis of wil je jouw bestaande ingebouwde kasten updaten? Elke voorgaande reden is goed om te kiezen voor maatwerk kasten.

Wij streven naar kwaliteit en daarom worden al onze kasten uit hoogwaardige materialen gemaakt. Naast extra ruimte zorgen en uitstekende kwaliteit zorgen wij er ook voor dat jouw ingemaakte kasten perfect passen in de stijl van je woning.

Woonkamer

maatwerk kasten woonkamer

De woonkamer is voor vele gezinnen de plek waar ze het meeste tijd doorbrengen. Vooral dan voor tv. Heb je er na het bingewatchen even genoeg van? Laat je televisie dan “verdwijnen” in een op maat gemaakte tv kast. Zo’n kast gaat volledig op in het interieur van je living en biedt genoeg plek voor de tv en de bijbehorende apparatuur. 

Naast gezellig moet een living vooral ook praktisch zijn. Boeken, dvd’s, vazen, game consoles, gezelschapsspelletjes, enz. we moeten het allemaal mooi en veilig opbergen. Kies daarom een maatwerk kast voor je woonkamer. Bepaal samen met onze schrijnwerkers het materiaal, de stijl, de kleur en de afmetingen van jouw ingemaakte kast.

Badkamer

maatwerk kasten badkamer

Laat ons eerlijk zijn: een badkamermeubel met kast maatwerk is geen overbodige luxe in een badkamer. Het is een ruimte waar veel spullen proper en veilig opgeborgen moeten worden.

Een kast op maat is de oplossing. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een groot houten badkamermeubel met 2 wastafels en kasten met spiegels. Of je zet een op maat gemaakte hoekkast in een anders verloren hoek. Overleg je wensen met onze vakmensen, zij geven graag advies in het meest geschikte materiaal voor de kast van je dromen.

Slaapkamer

maatwerk kasten slaapkamer

Ingebouwde kasten in de slaapkamer zijn een droom voor iedereen met een uitgebreide garderobe. Je creëert rust in je slaapkamer en orde in je kleerkast. Bovendien bepaal je zelf de afmetingen van je kast, de kleur en de afwerking.

Ook in de kast zijn er verschillende mogelijkheden. Je bepaalt helemaal zelf of je een ingebouwde kast wilt met veel lades en iets minder hangrekken of net andersom. Heb je een ruime master bedroom, of een kamer op overschot dan kan je het nog grootser aanpakken en voor een dressing op maat gaan. Zo’n dressing in je slaapkamer is super handig en kan je veel tijd besparen.

Andere ruimtes

maatwerk kasten bureau

Ook in andere ruimtes in je woning kan een kast op maat van pas komen. Wil je bijvoorbeeld graag jouw jassen en die van gasten mooi opbergen, maar past er geen kast onder je trap. Think again, wij maken een kast die perfect onder je trap past en een mooi geheel vormt.

Kan je in de keuken wel wat extra opbergruimte gebruiken of wil je graag jouw voorraad mooi wegwerken? Bezorg ons jouw ideeën en onze meubelmakers leveren je een keukenkast die al je voorraad proper en handig opbergt en die perfect bij je keuken past. Win-win!

Stapelt de administratie van jou en je partner zich stilaan op? Wil je jouw kaften, inkt, printpapier, balpennen, enz. ordelijk opbergen? Wij creëren de ideale kast voor je bureau. Al het materiaal wordt en duidelijk in opgeborgen zodat er nooit nog een papier kan verdwijnen.

Natuurlijk komen ingebouwde kasten en kasten op maat ook van pas in bedrijven. Denk aan bureau’s die voldoende opbergruimte moeten hebben, maar ook voldoende werkruimte moeten voorzien. De beste manier om je werknemers een goede werkplek te bieden, is door te kiezen voor kasten en bureaus op maat.

Reken ook voor je winkelinrichting op kasten op maat. Heb je een ruimte met veel hoeken of weinig berging? Zit je vol ideeën om je ruimte zo zinvol mogelijk te benutten? Weet je perfect welke sfeer je winkel moet uitstralen? Laat het ons weten en we zoeken samen naar materialen en kleuren om je de ideale winkelinrichting te bezorgen.

Maatwerk kasten online bestellen?

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over maatwerk kasten? Of heb je al een concreet project waarbij je professionele hulp kan gebruiken? Vul ons contactformulier in en onze experts beantwoorden graag al je vragen.