Machinepark

CNC Machining Center Venture 316 tot 5 assige technologie voor paneel-en massief hout bewerking

De Venture 316  toont een hele nieuwe wereld van stabiliteit en precisie in deze machine categorie. Van nu is het mogelijk een 5-assige bewerking  te verheffen tot een hoge standaard van kwaliteit en flexibiliteit.

En bij dit alles is het de klant die de norm bepaalt. De nieuwe Venture 316 heeft alles in huis om te voldoen aan de wens van de klant in de meubel- en deurenindustrie en interieurbouwers. Voordelen zijn onder andere een stijf, zware basisframe voor een optimale verwerking, een groot en stabiel bewegend portaal, uitgebreide mogelijkheden voor apparatuur met processingunits en een gekoppelde-motion behuizing voor een helder zicht en een optimale toegankelijkheid van de machine.

 

Dit creëert de ideale basis voor het upgraden, mede omdat de machine is uitgerust met uitsluitend professionele onderdelen. Boorkoppen, gereedschap wisselaars, verwerking eenheden en spantechniek zijn allemaal gebaseerd op beproefde elementen uit het modulaire Homag BMG bereik. De componenten geselecteerd voor gebruik in de Venture 316 zijn speciaal ontworpen met de kennis die aanwezig is voor wat betreft wensen van gebruikers van houtbewerkingsmachines.

 

Het Venture 316 bewerkingscentrum  biedt  5-assige technologie voor iedereen. Met zijn gepatenteerde interface met perslucht transmissie, de DRIVE5C werkende spindel biedt toegang tot de universele verwerkingseenheid wereld van de HOMAG Groep. 5-assige technologie voor het ontwerpen van producten van de toekomst.

Brandt Highflex 1440 Kantenaanlijmmachine

Als wereldmarktleider kantenaanlijmmachines hoort BRANDT thuis in ieder houtatelier.
Wie kanten wil lijmen zonder lijmvoeg of manuele nabewerking, die lijmt met Brandt. Omdat uw kanten de eerste blijvende indruk geven, nemen wij geen genoegen met minder. Fijne doorgedreven techniek verzorgt de instellingen in minder dan 1 minuut. Stabiel, betrouwbaar en zonder lijmresten.
De Highflex 1440 is geschikt voor het bewerken van rechte kanten, het aanlijmen en het nabewerken van verscheidene kantmaterialen in langs- en dwarsrichting.
Deze machine is uitgerust met een multifunctioneel vormfreesaggregaat.
Technische gegevens:
– Doorvoersnelheid: 8 tot 14 m/min
– Doorvoersnelheid met vormfrees: max. 14 m/min
– Werkhoogte: 950 mm
– Pneumatische aansluiting: min. 6 bar
– Lengte: 5.270 mm
De machines van de highflex series worden gekenmerkt door hun hoge mate van automatisering en de standaard beschikbare Quickmelt lijmunit en, in dit geval een mogelijke voedingssnelheid van 14 m / min. Om voorbereid te verwerken met polyurethaanlijmen heeft de highflex 1440 heeft een sproei inrichting voor vrijgave en reinigingsmiddelen en een veranderlijke lijmtank, dat speciaal is ingericht voor dergelijk gebruik.

Holzma HPP 250 Opdeelzaag

De HPP 250 is de kampioen onder de kleine horizontale balkzagen. Een succesvolle model dat HOLZMA nog steeds verder verbeterd. Het resultaat: aanzienlijk kortere snijcycli en meer configuratieopties. Dat maakt de HPP 250 meer dan ooit de ideale keuze voor het snijden van kleinere batches. Om krassen en beschadigingen te vermijden op de platen, heeft de machine een luchtkussentafel.