Meubel op Maat

  • Home
  • /
  • Meubel op Maat

Jouw meubel op maat laten maken

Met meubels op maat heb jij volledig de touwtjes in handen. Je kiest zelf het materiaal, de afmetingen en de afwerking van je tv meubel, dressing, opbergkast, enz. Met meubels op maat ben je zeker dat al je meubels samen passen en dat er genoeg ruimte is om al je materiaal veilig op te bergen.

Natuurlijk moet je woning niet alleen praktisch zijn, ze moet ook mooi zijn en in de stijl waarvan je houdt. Kies daarom voor interieur maatwerk en bepaal zelf de kleur, het materiaal en de afwerking van je meubels. Wil je graag een hangmeubel om het kuisen te vergemakkelijken of droom je van een gigantische boekenkast met alles erop en eraan? Onze schrijnwerkers gaan met jouw ideeën aan de slag en zorgen ervoor dat ze perfect in je woning passen. Met andere woorden, meubels op maat zijn volledig aangepast aan jouw noden.

Reken op ons voor het maken van zowel industriële meubels als landelijke meubels. Zo zorgen we dat ze perfect passen in de rest van je interieur. Samen met onze schrijnwerkers bepaal je zelf het materiaal, de afwerking en de grootte van je meubel op maat. Wij leveren kwaliteitsmeubels af!

Meubels voor verschillende ruimtes

Woon je al jaren in een mooi landelijk herenhuis en wil je graag meubels op maat voor in je woonkamer of badkamer? Dan moeten die natuurlijk passen in de stijl van je woning. Ook in je pas gebouwde luxueuze villa mogen je meubels niet vloeken met het design van je woning.

Onze professionele schrijnwerkers hebben jarenlang ervaring in het maken van meubels die perfect in je interieur passen. Vertel hen welke stijl je wilt, hoeveel ruimte je hebt en uit welke materialen je meubel gemaakt moet worden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels op maat uit:

  • Hout (bv.: natuur, geschilderd, mdf, massief eikenhout, gelakt,…)
  • Himacs (corian edm)
  • Natuursteen (bv: marmer,…)

Weet dat een meubel op maat letterlijk in elke ruimte van je woning past. Denk aan een grote boekenkast in je living, een praktische dressing aan je slaapkamer, een handige opbergruimte aan je keuken of een bureau met kasten op maat. Denk na over welke ruimte je in jouw huis wil aanpakken en bespreek je ideeën met onze ervaren schrijnwerkers.

TV meubel in de woonkamer

De woonkamer is zonder twijfel één van de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt. Je living moet rust uitstralen, maar eveneens ruimte bieden aan een tv, boeken, films, dekentjes en decoratie. De beste manier om dit te doen is door te kiezen voor meubels op maat.

Ga in je woonkamer voor meubels op maat. Wij zorgen dat ze 100% in lijn zijn met de stijl van je woning en dat ze volledig aan je noden voldoen. Dient jouw living bijvoorbeeld ook als bureauruimte dan wil je naast een mooi bureau een kast om al je papieren en bureaumateriaal op te bergen als je niet aan het werk bent. Als bibliofiel met een grote collectie boeken kan een ruime boekenkast dan weer niet ontbreken. Hou je eerder van goede muziek dan moet er in de woonkamer ruimte voorzien worden voor een hifi meubel op maat om je kostbare hifi speakers op te plaatsen.

Spendeer jij met je partner en/of gezin veel tijd voor de televisie? Denk dan zeker eens na over een tv meubel op maat. Je bepaalt zelf of je voor een klassiek model gaat of voor een zwevend tv meubel. Zorg in ieder geval dat er voldoende ruimte is voor je tv en audio installatie. Wat dacht je van een stevig tv meubel waar je makkelijk en veilig je tv lift op kan plaatsen? Zoals je merkt zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel naar materiaal als naar uitzicht en stijlen toe. Contacteer ons voor meer info!

meubel op maat tv meubel

Meubelen voor in de badkamer

Niet alleen in de woonkamer kan je meubels op maat plaatsen, ook een badkamer is daar uitermate geschikt voor. Het is de plek in huis waar een extra kast meer dan welkom is. Je moet immers heel wat kwijt: denk aan handdoeken, make-up, verzorgingsproducten, enz. Om dit alles mooi en veilig op te bergen is een kast op maat naast je wastafel mooi meegenomen.

Wij zorgen voor een badkamermeubel op maat van jouw badkamer. Hou je van franjes en heb je een vintage bad op poten dan zorgen wij voor een bijpassende kast in je landelijke badkamer. Hou je het liever allemaal clean, dan zorgen wij voor een simpel meubel dat niet met alle aandacht gaat lopen.

Naast verschillende stijlen, maken we ze ook in verschillende formaten. Heb je bijvoorbeeld een rare hoek in je badkamer, dan passen wij onze kasten aan. Voor badkamers met hoge plafonds werken we zonder problemen in de hoogte. Je merkt het, wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Zo bezorgen we jou een badkamer op maat oftewel de badkamer van je dromen.

meubel op maat badkamer

Meubels voor in de slaapkamer

Op het verlanglijstje van elke vrouw: een dressing. Logisch ook. Met een dressing vergeet je de problemen met het zoeken naar dressingkasten of modules die mooi bij elkaar passen. En je hebt nooit meer kastruimte te kort met een dressing op maat. Daarnaast heeft een inloopkast nog tal van voordelen:

  • Je kan makkelijk en discreet van kledij veranderen
  • Je kan snel een extra deken uit de kast halen voor de koude nachten
  • Je kan makkelijk een outfit kiezen hem bekijken voor een grote spiegel
  • Een dressing aan je slaapkamer verhoogd bovendien de waarde van je pand

Je merkt dat er veel voordelen zijn aan een dressing op maat. Bekijk online enkele voorbeelden en doe zo inspiratie op voor je eigen dressing. Wij gaan graag met jouw ideeën aan de slag.

meubel op maat slaapkamer

En andere kamers

Een meubel op maat kan zoals gezegd in veel verschillende formaten en materialen gemaakt worden en net daarom passen ze in elke kamer. Een meubel op maat helpt je bijvoorbeeld om de voorraadkast vlakbij je keuken praktischer in te richten.

Ze komen van pas om die kleine, vrije ruimte in te richten als kantoor. Je geeft ons de afmetingen door en wij zorgen voor een bureau met enkele kasten op maat. Benut de ruimte onder je trap door er een ingemaakte kast van te maken. Zo berg je jassen en schoenen netjes en uit het zicht op.

Interieur kasten op maat passen perfect in je woning, maar natuurlijk zijn meubels op maat ook super handig in je winkel. Heb je net een pand gekocht en begin je je eigen boetiek of heb je al langer een winkel en wil je wel eens iets nieuw? Ga voor een winkelinrichting op maat: Kasten en rekken op maat, een handige balie om je klanten makkelijk te bedienen,… Bedenk wat je met jouw winkel wil doen en praat er samen met onze ervaren schrijnwerkers over.

meubel op maat wijnkelder

Maatwerk voor jouw interieur laten maken?

Kiezen voor meubels op maat is kiezen voor vrijheid. Je hebt zelf de touwtjes in handen om je woonkamer, badkamer, slaapkamer, winkel, enz in te richten zoals jij het wil. Als je in jouw woning consequent wil werken met hangmeubels, kan dat perfect. Of ga voor een blikvanger in je living. Een enorme kast waar zowel je tv, als je collectie boeken en films perfect in passen. Het kan allemaal.

Ook de vrijheid in materiaal en afwerking is een enorm pluspunt aan meubels op maat. Je kiest zelf of je meubels met een accent in natuursteen wil of voor 100% houten meubels gaat. Met andere woorden met meubels op maat heb jij het voor te zeggen. Bespreek je ideeën met één van onze ervaren schrijnwerkers en laat je meubels op maat maken.