Projecten anderen

  • Home
  • /
  • Projecten anderen

“The key to great design is capturing the spirit of the cliënt and the essence of the space.”

De voorbije 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat voor het maken van tijdloze interieurs van hoogstaande kwaliteit. Samen met een team van 11 werknemers verzorgen de zaakvoerders Wesley Ceulemans en Annelore Adriaensen de dagelijkse leiding van het bedrijf.

Particulieren, bedrijven, architecten kunnen bij ons terecht voor kasten op maat voor in een badkamer, woonkamer, bureau en dressing tot de volledige inrichting van keuken, kantoor en winkel. Maar ook voor het leggen van parket of buitenschrijnwerkerij zoals een carport, gevelbekleding, daktimmer, ramen en deuren kunnen klanten bij ons terecht.
Bij nieuwbouw- & renovatieprojecten nemen wij graag de zorgen van planning en organisatie van de klant over. Hierbij werken we samen met een professioneel team bestaande uit o.a. een schilder, elektricien, loodgieter, bezetter, vloerder.

Een modern tv-meubel of een volledige landelijke inrichting van een zaak, alle werken worden met dezelfde degelijkheid en oog voor detail uitgevoerd. De zaakvoerders staan garant voor een persoonlijke begeleiding van bij bespreking van de werken (stijl & materialen, kostprijs, uitvoeringstermijnen edm) tot de administratieve afhandeling.

U hebt steeds één aanspreekpunt en eerlijke communicatie en duidelijke afspraken zijn hierbij onontbeerlijk. Bij goedkeuring van de offerte worden de werken uitgetekend en de meubels vervaardigd in eigen atelier door vakkundige schrijnwerkers. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen (massief hout, fineer, melamine, laminaat, mdf of Krion/Hi Macs) en een modern machinepark. Je interieur vernieuwen of grote verbouwingswerken laten uitvoeren, doe je immers niet elk jaar.