12
mrt

Voordelen van een dressing

Er zijn verschillende voordelen om te kiezen voor een dressing. Heb je geen ruimte in de slaapkamer? Dan moet je uiteraard je spullen op een andere manier kunnen opbergen. Een dressing is dan de logische keuze.

Misschien heb je gewoon veel kleren. Hé, dat is oké. Als je over een uitgebreid fashion arsenaal beschikt en je kleding niet graag zomaar weggooit, is een dressing inrichten zeker een plus om het overzicht over al je spullen te bewaren. Je creëert extra opbergruimte om al je spullen te organiseren en je hebt voldoende plaats om verschillende kledingcombinaties uit te proberen. Nog een plus aan een dressing? Je vermijdt dat je slaapkamer vol ligt met losse kleding.

Een dressing op maat? Niet dromen, maar doen!

voordelen dressing droom

Misschien is de allure van een inbouw dressing gewoon een droom? Laat het niet bij dromen, maar realiseer ze. Zijn je kinderen bijvoorbeeld uit huis of heb je jouw thuiswerkplek niet meer nodig. Als je de ruimte hebt, is een dressing op maat een mooie toevoeging aan je woning.

Geef je woning meer luxe

Een dressing kan zorgen voor extra stijl in de woning en een brengt een zeker luxe gevoel met zich mee. Verkoop je je woning en je hebt een dressing? Dan kan dat wel eens een sterk argument zijn om een twijfelende potentiële koper toch over de schreef te trekken.

Naast extra opbergruimte en extra stijl voegt een dressing ook praktische elementen toe aan je woning. Hoe? Een uitschuifbare kledinghaak kan van pas komen als je bijvoorbeeld wil checken of verschillende kledingstukken bij mekaar passen. Een eiland of een tafel komt dan weer van pas om kleding op te plooien en ordelijk op te bergen.

Maak optimaal gebruik van je ruimte

voordelen dressing optimaal gebruik

Nog een handigheidje aan een dressing op maat? Ze benut alle hoeken en kanten van de ruimte. Diepe lades voor je schoenen, je juwelen, je zakdoeken, enz. Een hoekkast met uitschuifbare rails voor al je hemden, je kleedjes, je jassen, enz. op te bergen. Met een dressing kan je heel je garderobe in één oogopslag bekijken en benutten.

Wil je een inloopdressing in je slaapkamer of heb je een ruimte op overschot die je perfect kan inrichten als dressing? Contacteer ons en we realiseren samen jouw droomdressing.